info@mekan.com
Erim Yaman

Erim Yaman

0
puan
Türkiye Sokak Lezzetleri ile özdeşleşmiş olan Kokoreç’i güvenle ve lezzetle, İstanbul'da yiyebileceğiniz en iyi mekanlar.
Ünlü gurme ve gerçek bir lezzet avcısı Vedat Milor’un İstanbul’da seçtiği en iyi 5 et lokantası.
Sabahları işe kahvemizi alıp beraber gittiğimiz, öğleden sonraları ise muhabbetin dibine vurduğumuz zincir kahveciler son yıllarda ülkemizde oldukça artmış durumda. Dünyaca ünlü olanların dışında farklı zincir kahvecilerin de sayısındaki artış sevindirici. Gerek kahveleriyle gerekse kahvenin yanında bulabileceğiniz lezzetlerle son zamanların en çok tercih edilen kahvecileri bu listemizde.
Kuzu etinden yapılan Erzurum'un müthiş lezzeti Cağ Kebabı.Yanında soğan, domates, sivri biber, tandır ve lavaş ekmeği ile birlikte vazgeçilmez bir kebap. Erzurum'un ortalığı kasıp kavuran Cağ Kebabı nihayet İstanbul'da yaygınlaşıyor ve artık İstanbul'da bu lezzeti tatmanız için bir çok durak bulunuyor.
Sinema, restoran, tiyatro, mağaza gibi her alanda birçok çeşitliliği birlikte sunan AVM'lerin İstanbul'daki en popülerlerini sizler için listeledik.
İki dilimin arasına sığdırılan malzemelerle oluşan sandviçler acele işimiz olduğunda ya da hafif birşeyler atıştırmak istediğimizde hayat kurtarıcılarımız olabiliyor. Bu nedenle biz de sizler için İstanbul'un her yerinden en iyi sandviçleri yiyebileceğiniz adresleri listeledik. Sandviç'in hikayesini okumak isterseniz İki Ekmek Arası Lezzet Patlaması: Sandviç'in Hikayesi yazımızı okuyabilirsiniz.