info@mekan.com
Milen Yesilbahar

Milen Yesilbahar

300
puan
instagram: yemekburadayenir...
Ekleri diyet bozduran, kalori deposu olarak görmeyin. Ekler depresyon vb. mutsuzluklara birebirdir! Paylaşmak dahi istemeyeceğimiz nefis ekleri en iyi neresi yapar diyorsan listemize göz atmalısın!
Çoğumuz baharın gelmesiyle dört duvar arasında sıkılıp kendimizi dışarıya attık tercimizde püfür püfür esen İstanbul manzaralı teraslı mekanlar oldu.
Boğaz manzarasına karşı tertemiz bir hava eşliğinde sevdiklerinizle unutulmaz ve huzurlu bir kahvaltı keyfi yapmak istiyorsanız sizi buraya alalım...
Tatlı krizinde misiniz? Şimdi sakin olun ve acil çıkış noktalarını gözden geçirip en yakını hangisiyse oraya doğru koşun! İstanbul'un en iyi tatlı mekanları burada!
Şüphesiz yılın en iyi çıkış yapan semti Topağacı. Nişantaşı'nın kargaşasından kaçan soluğu burada alıyor; iyi de yapıyor. Biz size en iyi mekanlar konusunda rehberlik edelim, siz de rotanızı belirleyin!
Çay muhabbettir, dostluktur belki de bu yüzden vazgeçemeyeceğimiz içeceklerimizden biridir. Arkadaş buluşmalarımızın, öğlen arası molalarımızın bahanesi olan çayın en keyifli adreslerini burada topladık.