info@mekan.com
Milen Yesilbahar

Milen Yesilbahar

300
puan
instagram: yemekburadayenir...
Şehrin gürültüsünden uzaklaşıp hem biraz temiz hava almak hem de güzel bir yemek yemek istiyorsanız rotanızı Büyük Ada'ya çevirebilirsiniz. Sizin için Büyük Ada'daki en güzel mekanları listeledik.
Tatlı tutkunları buraya! Yaz - kış fark etmeksizin tatlı yemeyi sevsek de bazen yazın bunaltıcı havasında yoğun tatlılar yemek biraz ağır kaçabiliyor. O yüzden bizler, tatlıdan vazgeçmeden yolumuzu hafif lezzetler olan cheesecake ve tartlara çeviriyoruz! İşte karşınızda tart ve cheesecake yiyebileceğiniz İstanbul'un en iyi mekanları!
Bol güneşli bir günde yapılacak en iyi şeylerden biri de buz gibi bir bira içmektir. Şehirdeki en iyi bira mekanları nerede sorusunun cevabını bu listemizde bulabilirsiniz.
Sağlıklı yaşamayı hedef edinip, zayıflamak istediğimizde veya 'bugün de hafif birşeyler yiyeyim' dediğimizde aklımıza gelen ilk yiyeceklerden olan salata'nın en iyisini nerede yemeniz gerektiğini bu listemizde bulabilirsiniz.
Son zamanlarda ortalığı kasıp kavuran 3. Dalga Kahveciler kahve tutkunlarının yeni gözdesi. Neden mi bu kadar çok seviliyor? Çünkü artık kahveye, şaraba nasıl değer veriliyorsa aynı değer veriliyor. Özel çekirdekler, farklı kavurma ve demleme teknikleri kahvecilerin damak tadına uygun hale getiriliyor. Ayrıca 3. Dalga Kahveciler tasarım konusunda da adlarından oldukça sık bahsettiriyorlar. Farklı ülkelerin farklı tatta kahvelerinin yanı sıra Türk Kahvesinin değerinin de arttığını söylemek mümkün. Sırf muhabbet etmek için gidilen kahveciler yerlerini kahve keyfini daha yoğun yaşatan 3. Dalga Kahvecilere bıraktı.
Sabahları işe kahvemizi alıp beraber gittiğimiz, öğleden sonraları ise muhabbetin dibine vurduğumuz zincir kahveciler son yıllarda ülkemizde oldukça artmış durumda. Dünyaca ünlü olanların dışında farklı zincir kahvecilerin de sayısındaki artış sevindirici. Gerek kahveleriyle gerekse kahvenin yanında bulabileceğiniz lezzetlerle son zamanların en çok tercih edilen kahvecileri bu listemizde.