info@mekan.com
Oguz Arslan

Oguz Arslan

165
puan
Tatlı krizinde misiniz? Şimdi sakin olun ve acil çıkış noktalarını gözden geçirip en yakını hangisiyse oraya doğru koşun! İstanbul'un en iyi tatlı mekanları burada!
Hipsterism şüphesiz, son zamanların en popüler akımıdır. Kısaca, popüler olan her şeye karşı olan, indie müzik tarzından hoşlanan, favori aksesuarları kemik gözlük olan teknoloji aşığı Hipster'ların İstanbul'da en çok tercih ettiği mekanları sizler için listeledik.
Taze mi taze domatesleri, yemyeşil biberleri ve en doğalından yumurtasıyla menemene bayılıyoruz! Kahvaltıdaki vazgeçilmezlerimizden biri olan menemenin İstanbul'daki en lezzetli 10 adresini sizler için derledik.
Anadolu'nun bazı kesimlerinde "Kumpir" kelimesi "Patates" kelimesinin karşılığı olarak kullanılır. Ancak büyük şehirlerde kumpir bir patates yemeğidir. Özel fırınlarda patatesler pişirilir, kabuğu yarılır ve içine başta tereyağ ve kaşar peyniri olmak üzere istenilen bir çok malzeme konularak yenir. Kumpirin en iyi adreslerini sizler için derledik.
Günün ilk öğünü olan kahvaltı'nın hayatımızdaki önemi oldukça büyüktür, bu yüzdendir ki vücudumuza en faydalı besinler bu öğünde girer. Sağlığınızı düşünüyorsanız dışarıda yapabileceğiniz en yöresel, en organik kahvaltı mekanlarını bu listede topladık.
İtalyan Mutfağı'nın en popüler lezzetlerinden pizza, hamurun üzerinde eriyen mozarella, nefis sos ve zevklere göre değişen farklı malzemeleriyle en sevilen yiyeceklerden bir tanesi. İstanbul'da İtalyan pizzasını layıkıyla yiyebileceğiniz en iyi mekanların sizler için derledik.