info@mekan.com

Mekan Listeleri

Şehir:
Sıralama:

Kendi mekan listenizi oluşturabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yeni Liste Ekle
Ramazan’ın git gide yaklaştığı şu günlerde, yavaş yavaş alışverişler yapılmaya, iftar yemekleri için İstanbul’un en iyi iftar veren mekanları araştırılmaya başlandı. Biz de bu araştırmada size yardımcı olmak adına, İstanbul Avrupa Yakası iftar mekanlarını listeledik. Faydalı bir rehber olması dileğiyle, keyifli Ramazanlar!
Ramazan ayı yaz aylarına denk geldiği için insanlar çoğunlukla iftardan sonra sevdikleriyle güzel bir vakit geçirmek ve yaz akşamlarının tadını çıkarmak istiyorlar. Bu sebeple Ramazan akşamları sokaklar ayrı bir neşeli ve cıvıl cıvıldır. Biz de yaz akşamlarının keyfini doya doya çıkarmak isteyen kullanıcılarımız için iftar sonrası tatlınızı yiyebileceğiniz ve sahurunuzu da burada geçirebileceğiniz, Anadolu Yakası'ndan Avrupa Yakası'na kadar sahurda açık olan birçok restoran bulabileceğiniz bu listeyi derledik.
Ramazan ayı geldi çattı! Ramazan ayında Anadolu ve Avrupa Yakası'nda iftar açmak isteyen üyelerimiz için başta Üsküdar iftar mekanlarından Kadıköy iftar mekanlarına ve Sultanahmet iftar mekanlarından Beşiktaş iftar mekanlarına kadar bir çok ilçede zengin iftar menüsü ile hizmet veren mekanları listeledik. Ailenizle ve dostlarınızla lezzet dolu yemekler eşliğinde orucunuzu açabileceğiniz ve hoş sohbetler edeceğiniz restoranları bu listemizde bulabilirsiniz.
Balat ve Fener'de gidebileceğiniz en çok tercih edilen, en popüler mekanlar
Karaköy'de yenilenen çehresinde sıra sıra açılan ve son zamanlarda popüler olan mekanlar.
Kalabalık yemek masalarının habercisi Ramazan ayı geldi çattı! Biz de Anadolu Yakasın'da bulunan kullanıcılarımız için ailelenizle ve dostlarınızla lezzetli yemekler eşliğinde keyif dolu bir iftar yemeği yiyebileceğiniz Anadolu Yakası iftar Mekanlarını derledik.
Ramazan huzuruyla geldi. Sevdiklerimiz ile beraber iftar sofralarında buluşacağız bunun için Ankara'nın iyi en güzel lezzetli iftar sofralarını sizin için seçtik ve listeledik.
Çocuğunuzla birlikte yemek keyfini konforlu bir şekilde gerçekleştirebileceğiniz mama sandalyesi bulunan mekanlar.
Karaköy'ü bilen bilir; havasından mıdır suyundan mıdır bilemiyoruz ama henüz 'olmamış' denilen bir mekanla karşılaşmadık. Karaköy'ü de kahvaltıyı da çok sevdiğimize göre Karaköy'de kahvaltı edilebilecek en iyi 10 mekanı sizler için seçtik!