info@mekan.com

Mekan Listeleri

Şehir:
Sıralama:

Kendi mekan listenizi oluşturabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yeni Liste Ekle
Güne keyifle başlamanın anahtarı kahvaltı! Günün kaçırılmaması gereken en önemli öğünü olan kahvaltı Beşiktaş'ta bir çok yerde servis ediliyor. Kocaman bir sokakta yer alan kahvaltıcılar günün her saati keyif yapmaya gelenleri ağırlıyor. Beşiktaş Kahvaltıcılar Sokağı'ndaki popüler kahvaltıcıları bu listede topladık.
Sağlığına ve formuna özen gösterenler, dışarıda yemek yerken diyet menüsü olan mekanları tercih ediyorlar.
Moda'daki en iyi kahvaltıcılar hangileri? Moda'da nerelerde kahvaltı edilir? Moda'nın en iyi kahvaltıcıları
Esnek, fit bir vücut ve ruhsal - bedensel arınma için en iyi iki yöntemi uygulayabileceğiniz pilates ve yoga merkezleri.
Öğrenci olmak yeterince zor ve neredeyse nefes almak bile artık para İstanbul'da. Bizde düşündük taşındık ve öğrencilerin rahatlıkla gidebileceği, tam öğrencilere uygun ekonomik mekanları sizler için sıraladık.
Balığın keyfi bir başkadır, özellikle de taze ve iyi pişirildiğinde. Tabii yanında mezelerle renklendirmeden de eksik kalır balık sofrası. Bu iki lezzetin de neredeyse dört dörtlük yapıldığı en iyi balık restoranlarını burada bulacaksınız.
En sevdiğimiz kahve çeşitlerinin ilk sırasında yer alan Türk Kahvesinin en lezzetlilerini nerelerde içebileceğinizi biliyor musunuz? Sizler için listeledik.
Sunulan imkanlar ve yapılabilecek etkinlikler bakımından oldukça zengin bir yer olan Yeşilköy ve Florya'da en lezzetli kahvaltı yapabileceğiniz mekanları sizler için hazırladık.
Ankara'da döner dediğinizde akla ilk gelen, yıllardır hizmeti ve dönerinin lezzetiyle müdavimlerinin vazgeçilmezi olup efsaneleşen dönerciler.