info@mekan.com

Mekan Listeleri

Şehir:
Sıralama:

Kendi mekan listenizi oluşturabilir, arkadaşlarınızla paylaşabilirsiniz.

Yeni Liste Ekle
Yaz sonunda geldi. İstanbul'un kalabalık hayatı ve sıcak havasından en azından hafta sonu kaçmak, kendini denizin serin sularına bırakmak isteyenler için İstanbulda bulunan en güzel plajları derledik.
Eğlenceli vakit geçirmek isteyenlerin çokça tercih ettikleri Bowling oynanabilecek İstanbul’daki en iyi mekanlar.
Çanakkale’ye bağlı olan ve Türkiye’nin en büyük adası olma özelliğiyle dikkat çeken Gökçeada’da mutlaka gidip lezzetlerini denemeniz ve atmosferine şahit olmanız gereken mekanlar.
Kahve denildiği zaman sizde de akan sular duruyorsa ve Ankara'da yaşıyorsanız hazırladığımız bu liste size harika bir rehber olacak. Şimdiden afiyet olsun!
Bağırsağı tahrip ettiğinden dolayı özellikle Çölyak hastalarının ve gluten intoleransına sahip kişilerin tercih ettikleri glutensiz seçenekleri sunan mekanlar.
Lezzetine doyum olmaz Mantı'nın en meşhuru Kayseri de yapılır bunu biliyoruz! Peki Ankara'da yemek isterseniz nereye gitmelisiniz? Bu sorunun cevabını sizler için verdiğimiz listemizi okuduktan sonra mutlaka kendinizi evden dışarı atacak ve mekanın yolunu tutacaksınız! İşte Ankara'nın En İyi Mantıcıları.
Tarihin derinliklerinden gelen, zamanla değişime uğramamış ve Türk mutfağının gelenekselleşmiş tatlısı güllü aş; nam-ı diğer güllaç! Osmanlı saray mutfaklarından; önemini azaltmadan günümüze kadar gelen, Ramazan Sultanı tatlımız. Güllacı büyük bir ustalıkla yapan, İstanbul’un en iyi mekanlarını sizler için listeledik.
Ocakbaşı Kültürü’nü İstanbul’a taşıyabilmiş ve lezzetli kebaplarıyla müdavimler edinmiş en iyi ocakbaşı mekanları.
Prens Adaları'nın en büyüğü olan Büyükada'da nereye gidilir ve ne yenilir?