info@mekan.com
Barış Bahri

Barış Bahri

0
puan
Yaz aylarının en popüler etkinliklerinden biri de havuza gitmektir. Günün sıcağına öyle iyi bir serinlik oluyor ki; insanın evine dönesi gelmiyor. Biz de sizler için sorduk, soruşturduk; İstanbul'un en popüler havuzlarını listeledik.
mekan.com olarak Anadolu yakasındaki dürüm severleri de unutmadık ve onlar için Anadolu yakasının en iyi dürümcüleri listesini hazırladık.
2017’yi sevdiklerinizle, neşe içerisinde karşılayabileceğiniz; hem leziz yemekleri hem de zengin alkol menüleriyle konuklarını ağırlayacak İstanbul Anadolu Yakası’ndaki yılbaşı mekanları.
Sevdiklerimizle yiyeceğimiz en keyifli yemek sofralarımıza lezzetiyle eşlik edecek mezelerin İstanbul'daki en iyi adreslerini listeledik.
Dostlarınızla kahve içeceğiniz mekanlardan, sevdiğinizle romantik bir akşam yemeği yiyebileceğiniz mekanlara kadar İstanbul'da keşfedilmeyi bekleyen yeni mekanları sizler için listeledik.
İspanya'nın çok çeşitli iklim bölgesine sahip olması ve yıllar önce birçok millet tarafından işgal altında kalması nedeniyle oldukça geniş ve lezzetli bir mutfağı var. Paella'dan çeşit çeşit tapaslara kadar, İstanbul'da en lezzetlilerini yiyebileceğiniz mekanlar bu listede!