info@mekan.com
Begüm Ölçer

Begüm Ölçer

4485
puan
@tasty_trips...
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Mano Burger, Caddebostan'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"İlk defa denedim o yüzden sadece denediğim Mano burger üzerine yorum yapacağım. Ekmeği lezzetli, eti güzel odun kokuyor, patatesler ve karışık atıştırmalıkları da olması gerektiği gibi diyelim. Mesela Burger House'a göre daha iyi. Bana lezzetli geldi ama inanılmazdı diyemem."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Hanedan Balık Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bir balık lokantasında mısır ekmeği güzelse ilk izlenimim olumlu olur genelde. Burası için kötü diyemem ama ortalamayı geçemedi bende. Konumu itibariyle keyifli bir yer ama balık lokantalarında özellikle meze çeşitlerinin bol olması beni cezbeder. Burada çeşit çok değil olanlardan ve denediklerimden bazıları da vasat denebilecek lezzetteydi. Kalamar ehh, biraz ağır yağ kokusu ve tadı lezzeti bastırmış. Ahtapot güveç ise olmamış. Fiyatlara gelince performansa göre yüksek denebilir."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Çakmak Kahvaltı Salonu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Beşiktaş'ta kahvaltıcılar sokağında kahvaltı edebileceğiniz bir sürü yer var. Çakmak da onlardan biri. Normal kahvaltı tabağı dışında menüsünde çeşitli yumurtalar gözlemeler, pişi vb. şeyler de var. Kahvaltı tabağı son derece standart, hamur işleriyle doymak isterseniz daha mutlu olabilirsiniz. Pişi gerçekten güzeldi. Gözlemeler de iyi duruyordu. Kısacası beklentiyi abartmadan, çok uygun fiyatlara doyurucu bir kahvaltı yapmak isterseniz buyrunuz."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Nerede Ne Yemeli'yi takip ediyor. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Gurmebüs Istanbul'u takip ediyor. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Mete Özpınar'ı takip ediyor. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Arzu Batur'u takip ediyor. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Kangurular K.'ı takip ediyor. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Onur Gülmek'i takip ediyor. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Erdi Karakütük'ü takip ediyor. 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Begüm Ölçer Yeniköy Sandal Balık'a bir resim ekledi 9 yıl önce
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Cold Stone Creamery, Kadıköy Rıhtım'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"İlk kaşıktan sonra şunu dedim; burayı keşfetmekte niye bu kadar geç kalmışım ki!Aslında brownie'li bir karışım yeme hayaliyle gittim ama karamel ve oreo'lu bir de karadutlu orelo'lu nefis bir şey yedim.Dondurma değil de çok farklı bir tatlı yiyormuşsunuz hissi uyandırdı bende. Yani bayıldımmm :)"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Yeniköy Sandal Balık'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Öncelikle mekana girer girmez çok hoş bir Ege havası hissediyorsunuz. Dekorasyonda kullanılan bir sürü şirin obje var ve mekana oldukça sıcak bir hava katmışlar. Sandal alkölsüz bir balıkçı olduğundan dolayı fiyatlarda civardaki mekanlara oranla uygun. Buraya gelince balık simit yemeden kalkmamanız gerek. İçi balık ve kaşar karışımı, dışı kızarmış hamur, üstünede mantarlı kremalı sos. Gerçekten çok yaratıcı ve lezzetli bir ara sıcak olmuş. Mezelerden patlıcan ezme de övgüyü hak ediyor. Karnım çok aç olmadığı için fazla çeşit deneyemedim ama menü farklı lezzetler içeriyor. Mutlaka tekrar gidilecek! :)"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Köyüm Pide'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Menüsünde pizza, köfte, dürüm gibi yiyecekler de olmasına rağmen benim pideci gözüyle baktığım yer. Pideler güzel, çeşit bol ve tatmin edici lezzette ama incecik hamurdan yapılan pince dedikleri şey daha bi hoş geldi bana. Özellikle kabaklısı benim gibi sebzeciler için ideal. Hem pide yiyormuş hem de az kalori alıyormuş hissi uyandırıyor :) Ancak mekan boş da olsa bir servis uzaması sorunu oluyor."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Kale Çay Bahçesi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Evet konum süper ona diyecek lafım yok ama standart serpme kahvaltı dışına çıkalım ekstra bir şeyler söyleyelim derseniz hesap kabarıyor. Serpme kahvaltısı aslında yeterli, iki kişi için hazırlanıyor, toplamda dört tane de çay dahil. Çayın sınırsız olması bu tip mekanlarda daha tercih edilir bir şey ama burada öyle değil maalesef. Ayrıca bir menemene on beş lira vermek çok da mantıklı gelmedi bana. Tabi ki yeri geldiğinde benzer paralar bazı mekanlarda veriliyor ama bu konseptte bir mekan için bi tık fazla diye düşünüyorum."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Küçük Ev'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Öğle saatlerinde dolup taşıyor. Yemekler fena değil. Pidesini son zamanlarda yemedim ama şimdi yiyenler genelde eski lezzeti bulamadıklarını söylüyorlar. Özellikle zeytinyağlılarını çok lezzetli buluyorum. Akmerkez içindeki şubeden kendiniz seçerek alma şansınız var, grama göre tartarak fiyatlandırıyorlar. Bir de somonu çok iyi yapıyorlar. Çalışanlar için iyi bir öğle yemeği istasyonu diye düşünüyorum."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Happy Moon's Cafe & Restaurant, Bahariye'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kadıköy'de her daim dolu olan kökleşmiş bir mekan Happy Moons. İlk açıldığı zamanlardan beri popülerliğini koruduğu kanaatindeyim. Zaten sürekli yayılmasından da istikrarlı gittiği belli oluyor. Yemeklerin porsiyonları büyük, lezzet olarak sizi kendinizden geçirmez ama gayet tatmin eder. Fiyat performans dengesi de yerindedir."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Terra Kitchen, Özdilek Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Menü genelde sağlıklı şeylerden oluşuyor. Zeytinyağlılar, salatalar vs.. Ben kinoalı somon salatası denedim gayet güzeldi. Hardallı bir sosu var aslında hiç sevmem hardal ama çok yakışmış cidden. Avm fast food ortamı içinde bence güzel bir alternatif."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Bistro 33, Palladium Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Cadde Bistro daha çok hoşuma gidiyor ama burayı da denemek istedim. Güzel, şık bir havası var. Bahçesi iç kısımdan daha sıcak geldi bana. Menüsünü seviyorum, seçenek çok, fiyatlar biraz fazla.. Pizza ve risottolar çok güzel oluyor, deneyin mutlaka"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Harvard Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Etiler'de ara sokakta, sakin bir mekan. Evde yemek yemek gibi :) ortam çok tatlı. Hele bahçesi harika. Yemekler için çok çok iyi diyemem, idare eder.Ben bu sefer hafif olsun salata yiyeyim dedim.Aman aman bir lezzet değil,sıradan. Yine de arada bir keyifli bahçesinde oturmak bir şeyler atıştırmak için tercih edilir"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
The Hunger, Batı Ataşehir'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Gayrettepe şubesine yıllar önce gitmiştim ve aklımda kalmıştı, Bulvar 216'da açıldığını duyunca bir de burayı denemek istedim. Hafta içi akşam olmasına rağmen oldukça kalabalıktı ama maalesef ciddi servis sorunu vardı. Garsonları yakalamak zordu ve siparişlerin gelmesi çok uzun sürdü. Evet nispeten yeni olmasına rağmen böyle ilgi görmesi işletme açısından çok güzel ama servise destek lazım diye düşünüyorum. Et yemekleriyle öne çıkan bir menüye sahip. Ben mantar soslu bonfile tercih ettim, arkadaşlarım da dallas steak denediler. Et istediğim gibi orta pişmiş servis edildi, mantar sosu da lezzetliydi. Ancak genel olarak fiyat performans değerlendirmesi yapacak olursak ehh diyebilirim. Bu fiyatlara göre lezzet ve servisin biraz daha geliştirilmesi lazım diye düşünüyorum."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Rumeli Hisar Cafe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Haftaiçi gelirseniz memnun ayrılma ihtimalinin çok fazla olduğu bir boğazda kahvaltı klasiği :) cumartesi-pazar curcunası dışında keyifle kahvaltı yapılacabilecek bir alternatif. Standart ama lezzetli ürünleri ile hızlı servis ve nefis manzarayı da birleştirince tam oluyor işte. Evet gerçekten sade belki de sıradan denilebilecek bir kahvaltısı var ama görüntü olup lezzet olmayan birçok yere kıyasla çok tatmin edici emin olun. Ekmekler, omlet, hellim hepsi de güzel. Civardaki muadil mekanlara göre fiyatlar da oldukça uygun. Üst katta oturursanız kahvaltı+manzara keyfi on numara :)"
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Miss Pizza, Şişhane'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Cumartesi aksami için bes kisilik rezervasyon yaptirmistim ancak son dakika yedi kisiye çiktik. Bahçede bizim için bir masa ayarlamislardi, biraz bekletip yedi kisi için çok güzel bir masa aranje ettiler. Gerçekten çalisanlar çok yardimci oldular bu konuda. Baslangiç olarak bufala caprese söyledik, pizzalardan pizza pesto, pizza akdeniz, quattro formaggi ve pizza crudo söyledik. Güzel de bir kirmizi sarap.. Ben pizza pesto tercih ettim ve tam da hayalimdeki gibiydi diyebilirim, sebze severlerin kesinlikle denemesini tavsiye ederim. Tek sikintimiz pizzalarimizi siparis verdikten sonra hemen getirmeyin dedik 10 dakika içinde geldi, kusura bakmayin yanlislik oldu pizzalariniz çikmis ama almak zorunda degilsiniz dediler. Biz de bosa gitmesin diye aldik, sorun etmedik. Telafi edecegiz dediler birkaç ikramda bulundular. Esim ve bir arkadasimiz önden bir kokteyl söylemislerdi onu hesaba eklemediklerini belirttiler. Hem masa ayarlama konusundaki yardimlari hem de hatalarini telafi etme çabalari ve iyi niyetleri hosumuza gitti."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Pipa Pizza Pasta Drinks'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Pipa gerçekten başarılı bir İtalyan. Diğer italyan restoranları arasında fark edilir bir kaliteye sahip .Ambiyansı, servisi ve lezzetleriyle mükemmele yakın diyebiliriz. Menüsü oldukça tatmin edici, seçenek fazla. Her şey birbirinden cazip gözüktüğünden dolayı seçmekte biraz zorlanıyoruz ama sonunda güzel kokteyllerimizi söyleyip, ufak atıştırmalıklarla başlıyoruz. Peynir tabağı ve buffalo mozzaralla da olan prosciutto söyledik. Peynirler taze,kaliteli ama miktar biraz daha fazla olabilir ya da ben tam bir peynir canavarı olduğum için bana az gelmiş olabilir :) İtalyanların bayıldığım yemeğiparmiginana di melanzane'yi görür görmez söylüyorum. Gerçekten İtalya'da yediklerimle yarışır tattaydı, ben çok beğendim. Pizzalara gelecek olursak, ordada seçenek çok. Biz, quattro stagioni ve valtellina söyleyip domates sos da ilave ettirdik. İki pizza da birbirinden nefisti. Tatlıya yer kalmadı ama bir dahakine deneyeceğim."
Begüm Ölçer
140 Yorum 72 Takipçi
Welldone By Midpoint'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Burası için Midpoint'in bir üst versiyonu diyebiliriz. Bana kalırsa yemekler midpointe kıyasla daha lezzetli. Zorlu'daki Tom's Kitchen ve Jamie'ye alternatif olabilecek bir mekan. Başlangıçlarından ricotta dolgulu köz biberler muhteşem, bayıldımmm. Nachos da gayet tatmin edici. Hele bir cevizli falafeli var ki mutlaka deneyin derim. Kızarmış keçi peynirli salatası da gerçekten çok doyurucu ve sağlıklı. Salata ile doyulurmu diyenleri bile haksız çıkaracak kadar posiyonu fazla ve lezzetli. Hafif bir şeyler yemek isteyenler için de şişte enginar var yanında gelen soslarıyla lezzetli bir seçenek olarak tercih edilebilir. Ben balık çok sevdiğim için somon beni çok mutlu etti. Mekan'da rahatsız edici olan tek şey iç kısımda fazlaca yağ kokusu hakim. Bahçede oturmayıp içeriyi seçerseniz üstünüze yağ sinmesi kötü oluyor. Bunun dışında Zorlu'ya gittikçe benim tercih edeceğim bir yer. -"