info@mekan.com
Gultekin Uğur

Gultekin Uğur

6255
puan
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Kanaat Lokantası'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Önünden her geçtiğimde içeri girmemek için kendimi zor tuttuğum mekanlardan birisi burası. Esnaf lokantası klasmanında olan fakat fiyat olarak aslında öyle de olmayan bir lokanta. Denediğim çoğu lezzeti başarılı. Özellikle zeytinyağlılar muhteşem. Gittiğimde mutlaka sipariş ettiğim zeytinyağlı lahana dolması genelde bitiyor. Sıcak et yemeklerinde bazen umduğum lezzeti bulamıyorum fakat son gittiğimde yediğim kuzu yahni başarılıydı. Lahana dolması kalmadığı için yaprak sarma aldık, onu da beğendim. Çorbaları güzel, tatlı olarak aldığım aşure umduğum gibi çıkmadı, ortalama diyelim. Mekan genelde dolu ve uğultulu oluyor. Servis çok hızlı. Fiyatlar ortalama üzeri. Kredi kartı ile hala ödeme yapamıyorsunuz. Bu lokantanın kapanmaması ve istikrarlı bir şekilde lezzetle hizmet vermesi hoşuma gidiyor. Oğlumu buraya fırsat buldukça götürüyorum, ömrümüz yeterse torunumu da götüreceğim bir lokanta. Bozulmadan aynen devam..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Tarihi Merkez Efendi Köftecisi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Adını defalarca duyduğum fakat oturduğum konuma çok ters olduğu için uzun süredir uğrayamadığım mekana, tarihi yarımada gezimiz sırasında fırsat bulduk. Mekanın bulunduğu sokağa girdiğinizde benzer isimli mekanlar olduğu için orjinalini bulmakta oldukça zorlandık fakat mekanın konumunu tam olarak bilerek geldiğimiz için herhangi bir karışıklık yaşamadık. Buranın da orjinali olduğundan emin değilim, bir de Ahmet usta var galiba. Bahçesindeki masalardan birine oturarak mercimek çorbası, köfte, piyaz ve ayran siparişi verdik. Önden biber turşusu ikram olarak masaya sipariş edildi. Çok pörsümemişti, beğendim. Mercimek çorbası çok başarılıydı. Piyaz, fasulyelerin görüntüsünden dolayı biraz kalın kabuklu gibi göründü fakat lezzeti harikaydı. Fasulyenin cinsinden galiba, çok beğendim. Ardından köfteler de masamıza teşrif etti. Köftelerin kıvamı güzel ve lezzetli fakat bahsedildiği kadar muhteşem de değildi. Bu standartta köfteyi İstanbul’da bulmak artık çok zor değil. Uzaklardan gelmeyi göze aldıracak bir lezzet alamadım ama yakınlardaysanız arada ziyaret edilir. Açık ayranları da güzel. En son tatlı olarak da dondurmalı irmik helvası aldık. Bu tatlı buranın spesyaliymiş. Gerçekten de özenli ve lezzetliydi, beğendim. 2 kişi tüm yediklerimiz için 52 TL ödedik. Fiyat da ortalama. Tekrar gelir miyim? Yolum düşerse gelirim herhalde…"
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Ciğerci Mustafa'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Evelki yıl Kösk Kebap'in distan görüntüsünü begenmeyip buraya girmeye karar vermistik. Giriste sizi sira sira sisler ve uzun bir mangal karsiliyor. Buradan istediginiz sisleri seçip iç kisimda bulunan üstü açik bahçede oturabiliyorsunuz. Biz ciger ve et sis almistik. Ikisi de basariliydi. Yaninda gelen salatalar bol ve lezzetliydi. Iki kisi ayranlarla birlikte 25-30 TL'ye tamamen doymus ve mutlu sekilde çikabiliyorsunuz..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Konyalızade Restaurant'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bir öglen bu bölgede isim oldugundan hizlica bir yemek yemek için ugradim. Döner tercih ettim. Döneri kiyma katkiliydi ve lezzeti fena degildi. Porsiyon 16 TL. Ayni tabakta tursu, domates ve yesillik ile sunuyorlar. Bu fiyata civarda çok daha iyi dönerler var iken bence hiç sansi yok. Bir baska sefere belki de Konya lezzetlerini denemek lazim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Tahmis Kahvesi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"00 yillik bu mekan, bana göre en güzel eski kahvelerden biri. Anladigim kadariyla iyi bir tadilat geçirmis, her sey gicir gicir ama içinde eskinin izleri ve atmosferi var. Çatisi eski bir teknenin tabaniymis. Içeri de kagit oynayan yasli amcalardan kiz arkadaslariyla nargile içen genç arkadaslara kadar her türlü yerel insan var. Tabii bizim gibi turistler de. Burada kuruyemisle birlikte sütlü menengiç kahvesi ve zahter çayi içtik. Kuruyemis bildigimiz kuruyemislerden degil. Kendir tohumu, menengiç tanesi ve leblebiden olusuyor. O kadar begendik ki burada tattigimiz her seyi satin alarak evimize de getirdik. Fiyatlar normal. Bu sehre gelindiginde kahve ve zahter ile keyif yapabileceginiz iki yerden birisi. Digeri de Bey Mahallesinde bir ermeni konaginin avlusunda bulunan kafe. Her ikisini de tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Katmerci Zekeriya Usta'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Beyran'in üstüne söyle fistikli kaymakli lezzetli bir tatli yiyelim, Antep'i gezmeye enerjimiz olsun derseniz gelinmesi gereken ilk adres burasi. Sabah sabah yenir mi demeyin, acili çorba içen ciger yiyen bunu her türlü yer. Begeninin en önemli sebebi, hamur yemiyorsunuz içinin kaymagi ve fistigi bol. Fistik kalitesi de üst düzey. Dis görünüsü Istanbul'da yediklerimiz gibi yesil görüntülü ve parlak degil fakat inanin hepsine tur bindirir. #FavoriLezzetim Zekeriya Usta'nin fistikli ve kaymakli katmeri yaninda da mutlaka süt. Ortam kalabalik ve iç açici degil. Serviste öncelik siralari karisiyor. Sizden sonra gelene daha önce katmer gelebiliyor. Sik sik garsonu uyarmak gerek. Geçen seneki lezzet ve kalitesinden milim oynama yok. Bir kisiye bir katmer fazla gelecektir, öyle olursa da dert etmeyin paket yaptirabilirsiniz. Katmer 12 TL. Tansiyon, seker, kolesterol demeyin mutlaka sabah sabah bu lezzeti tadin..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Metanet Lokantası'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Gaziantep'e gelindiginde sabah mutlaka yapilmasi gereken en lezzetli aktivite, katmer öncesi altlik olmasi için içilen Beyran Çorbasi. Bunu en iyi yapan yerlerden birisi belkide en iyisi Metanet Lokantasi. Kesinlikle favori lezzetim Beyran Çorbasi. Ben sadece sunu söyleyebilirim pirinç, et, sarimsak ve acinin müthis bir uyumu var ve bunlarin kombine lezzeti damakta ahenkle dans ediyor ve sizi mutlu ediyor. Bu sefer acilisini içmeye karar verdik ve iyi ki de öyle yapmisiz, daha keyifliydi. Çok popüler olmalarina ragmen geçen seneden bu seneye kalitesinde düsüs yok ayni lezzet kalitesinde devam ediyorlar. Tebrikler..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Koçak Baklava Salonu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Son zamanlarda en beğendiğim tatlı tabağı, Koçak'in özel karisik tabağı oldu. Bu tabak tam bir lezzet ve fistik bombardimani. Bu tabagi yedikten sonra o gün hiç canim tatli istemedi, o derece doyuma ulastirdi. Zeki Inal'in özel söbiyetini tattiktan sonra buranin söbiyetine haksizlik yapmisim. Kesinlikle buranin söbiyeti daha iyi. Taze taze orada yemek de paha biçilemez. Bu tabagin fiyati 13 TL. Yaninda çay ve su ücretsiz. Özel kare ve özel söbiyetin kilosu 55 TL. Umarim kaliteyi bozmazlar, su haliyle tavsiye edilir..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Aşina Gaziantep Mutfağı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Geçen sene bu mekani merak etmemize ragmen gidememistik, bu sefer en sonunda gidebildik. Pazar aksam yemegi için mekani ziyaret ettik. Mekan oldukça sakindi. Personel sayisi da azdi. Gece uçagina yetismemiz gerektigi için hizlica siparislerimizi verdik. Burasi geleneksel Antep yemeklerini iyi temsil eden bir lokanta oldugu için buna uygun olarak yemek ismarladik. Önden az yuvalama aldik. Yuvalama taze ve lezzetliydi. Arkasindan karisik dolma, lahmacun ve içli köfte aldik. Patlican ve biber dolmasi lezzetliydi, yaprak sarma siparisi vermeye hiç gerek yokmus. Lahmacun Antep'te yediklerimin içinde en iyisiydi. Içli köftenin iç malzemesini ve lezzetini yetersiz buldum. Aldigimiz yuvalama haricinde diger tüm yenilenler çok acili oldugu için oglumun da yemesi için yaprak ali nazik siparis ettik. Zaten yuvalama ve yaprak ali nazik, çocuklarin yemesi için çok uygun. Yaprak ali nazik, Imam Çagdas'taki gibi siste izgara edilmemis daha çok kavurma gibi. Ben altindaki yogurtlu patlicanin kivamini ve etin lezzetini çok begendim, iyi bir tercih oldu. Garsonun mutlaka katmerimizi yemelisiniz önerisine ragmen tatliyi es geçtik. 3 kisi için yediklerimize 52 TL ödedik. Ortam karanlik fakat rahat. Servis siparis alinirken çok iyi fakat sonrasi yok denecek kadar az. Bence, Antep'e gelmisken yöresel bazi yemekleri denemek için gelinebilir.."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
İmam Çağdaş Kebap Ve Baklava'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Hafta sonu programimizin Cumartesi aksam duragi da Imam Çagdas. Hiç bosuna telefon ile aramayin çok kisi degilseniz rezervasyon yapmiyorlar. Sanliysaniz iyi bir masaya oturabilirsiniz. Cumartesi aksam iki katli bu mekan tamamen dolu. Bizi mutfak servisinin yolu üzerinde bulunan bir masaya yönlendirdiler, pek begenmedik. Kimse de neden ayaktasiniz? Burasi uygun mu? Gibi bir soruya tenezzül etmedi. Yukari kata aldilar orada da bir süre bekleyip masamiza kavusabildik. Önden birer lahmacun, ana yemek olarak da sisten Ali Nazik aldik. Lahmacunun kenarlari biraz yanik lezzeti fena degildi. Ali Nazik’in et sisleri basarili fakat altindaki yogurtlu patlican geçen sene yedigim gibi muhtesem degildi ve biraz sulu gibiydi. Buranin Ali Nazik’ini muhtesem yapan altindaki yogurtlu patlicanin kivamiydi aslinda. Geçen sene kullandiklari sanirim iyi bir süzme yogurttu. Burasi da performansini düsüren mekanlardan biri olarak yerini aldi. Böyle dedigime de bakmayin benim kiyaslamam kendi içinde. Son yedigim Lahmacunu ve Ali Nazik’i Istanbul’da yediginiz çogu yerden iyidir aslinda. Iki kisi ayranlarla birlikte 50 TL civari hesap ödedik. Umarim yerli turistlerin çokluguna aldanip kalitelerini bozmazlar..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Köşk Kebap Salonu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Geçen yil gittigimizde mekanin dis görünüsünü begenmeyip diger alternatifleri degerlendirmistik fakat bu sene lokantayi yenilemisler. Içeri girer girmez tencerede ciger karistiran amcayi görünce dogru yere geldigimizi anladim. Buranin aslinda efsane lezzeti ciger kavurma. Ciger konusunda biraz sikintili oldugum için emin olamadim o yüzden önden küçük dürüm istedim ama o kadar lezzetliydi ki ikinci küçük dürüm de arkasindan geldi. Acisi Antep standartlarina yakin. Oglumun yemesini çok istiyordum fakat yemesi mümkün degil. Ona da küsleme söyledik. Bir Halil Usta küslemesi seviyesinde degil ama o da basariliydi. Yaninda gelen salata vb. yan ürünler vasat, ayran ortalamanin biraz üzeriydi. #FavoriLezzetim buranin ciger kavurmasi oldu. Üç küçük ciger dürüm, küsleme ve üç ayrana 40 TL civari hesap ödedik. Aci seviyorsaniz ciger kavurmasi afiyetle yenir..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Kebapçı Halil Usta'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Zeugma Mozaik Müzesi gezilmeden önce veya gezdikten sonra ugranacak bana göre tek mekan hatta Gaziantep'in bir numarali kebapçisi. Sokagina girdiginizde yanlis bir yere mi geldim acaba diye duraksiyorsunuz. Kapiya gelene kadar hala bir soru isareti var fakat kapi açildiktan sonra, ne kadar büyük bir salon ve tamamen dolu. Insan hayret ediyor bu kadar sapa bir sokakta bu mekan nasil böyle dolup tasiyor. Lezzetlerini tattiktan sonra hak veriyorsunuz. Gelenlerin çogu sehir disindan hafta sonu kebap yemek için gelmisler. Aslinda biz de öyle :) Zaten garsonlar kararsiz oldugunuzu gördükten sonra hemen karisik acili et ve kiyma öneriyorlar. Esas merak ettiginiz aslinda Küsleme onu da hemen arkasina ilave ediyor zaten. Ezme karisimli mega acili salata aninda geliyor ve açik ayran da neredeyse söylenmeden geliyor. Üstüne bol acili kebabi yedikten sonra muhtesem lezzet arz-i endam ediyor. O nasil bir yumusaklik o nasil bir lezzet. Ilk basta et yemiyorum mu acaba? diyerek duraksiyorsunuz fakat damaga et lezzeti gelmeye baslayinca hayretler içinde kaliyorsunuz. Bu zamana kadar yumusak et yedim fakat bu baska bir sey. Mekan pazar kapali, cumartesi ve hafta içi ögleden sonra 14.00-15.00 gibi kapatiyorlar. Popüler olmasina ragmen fiyatlar uygun. Ortam anlaminda bir sey beklememek lazim fazla zaman kaybetmeden kebaplarini yiyen müsteriler hizlica kalkiyorlar. Yeni gelen müsteriler fazla beklemesin diye belli bir saatten sonra içeri de çay ikrami bile yapmiyorlar. Halil Usta kasanin basinda orkestra sefi gibi kebapçiyi yönetiyor. Halil Usta sag iken ömrü hayatinda en azindan bir defa bu lezzetler tadilmali diye düsünüyorum. Siddetle tavsiye ediyorum..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
İnciraltı Meyhanesi'ne yorum yaptı. 9 yıl önce
"Üsküdar Beylerbeyi'nin güzide meyhanesi İncialtı'na iş arkadaşlarımız ile gittik ve bu sefer fiks menü tercih ettik. Aşırı bir yağış olmasına rağmen şemsiyelerle korunan bahçesine oturduk. Hava güzel olsa aslında bahçesi daha da keyifli. Sıkışık masa düzenine rağmen mekan tüm arkadaşlarımın beğenisini kazandı. Fiks menü, 12 soğuk meze (Balık Turşusu, Deniz Börülcesi Cacığı, Cibes, Uskumru Taratoru,Közde Patlıcan, Çelebi Pilaki, Dövme Hıyar Salatası, Muhammara, Fava, Beyaz Peynir, Kavun, Kuru Börülce Salatası), 3 ara sıcak (Balık Böreği veya Paçanga Böreği, Dalak Dolma veya Beyin Tava veya İşkembe Kızartma, Kalamar Tava), Salata (Karışık Yeşil Salata veya Roka Domates Salata), Ana yemek (Asma Yaprağında Levrek Izgara, İnciraltı Köfte Kaşık Servis), Meyve veya Tatlı, Likör, Türk Kahvesi, içecek (4 kişiye 70'lik rakı, 2 kişiye büyük şarap veya 3 bira) içeriyor. Herkesin tatması için de ekstra her 4 kişiye birer tane topik aldık. Bu sefer topik ilk gelişimdeki gibi muhteşem değildi, iyiydi. Genel olarak mezeler ortalama ve üzeriydi. Balık turşusu her zamanki gibi muhteşemdi. Sorulmadan paçanga böreği servis edildi. Ben aslında balık böreği yemek istiyordum. Paçanga böreği lezzetliydi. Aramın pek iyi olmadığı beyin tava ve işkembe kızartma fena değildi. Kalamar tava taze ve lezzetliydi. Ana yemek azar azar servis edildi. Asma yaprağında levrek lezzetliydi. Köfte acı ve tam bana göreydi. Bu kadar yemeğin üstüne meyve ve fırın helva tercih ettik. En son likör ve türk kahvesiyle geceyi tamamladık. İlave etmek istediğimiz mezeleri hiç hesaba ilave etmeden takviye ettiler. Servis de başarılı sayılırdı. Fiyatı kişi başı 90 TL. Güzel bahçesinde hoş sohbet eşliğinde güzel bir gece geçirdik.."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Küçükyalı Balıkçısı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Hafta sonu canımız balık çekti. Anadolu yakasında uygun fiyatlı nereye gidebiliriz diye düşündüğümüzde yorumlardan aklımda kalan bu mekanı tercih ettik. Hafta sonu öğleden sonra olmasına rağmen kalabalık olduğunu bildiğimizden rezervasyon yaptırdık. İyi kide yaptırmışız mekan tamamen doluydu. Mekan zaten küçük ve masalar dip dibe. Servis elemanları koridordan bile zor geçiyorlar. İçeride uğultu ve gürültü yoğun buna servis curcunası da eklenince yemeği hemen yiyip kaçma ihtiyacı duyuyorsunuz. Masalarda örtüler kullan at tarzında yani mekan mahalle arası balık pişiricisi kıvamında. Aslında lezzet notum 3,5 yani vasat ile iyi arasında fakat 3,5 olmadığı için 4 vermek durumunda kaldım. Balık çorbası, salata ve tereyağında karides ortalamaydı. Kalamar dolgun ve yumuşaktı fakat yumuşaması için kullanılan malzemelerin tadı çok baskındı. Sarıkanatlar kurutulmadan ızgara edilmişti fakat nedense balık çok yağlıydı. İki porsiyon sarıkanat ve bahsettiğim diğer yemekler için 95 TL ödedik. Sonuç olarak lezzet ve fiyat ortalamanın üzerinde olmasına rağmen 30-40 TL daha verip biraz daha düzgün bir mekanda keyfini çıkararak balık yemeyi tercih ederim. Bundan sonra gelirsem sadece uygun fiyatlı ızgara deniz balığı yemek için gelirim diye düşünüyorum."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Konyalılar Etli Ekmek'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Mekan minibüs caddesi üzerinde Kazasker'de. Defalarca önünden geçmişimdir fakat burası hiç dikkatimi çekmemişti. Mekan çok büyük değil. Sahip oldukları hızlı iki garson servisi başarılı şekilde hallediyorlar. Yemeklere gelirsek, önden aldığım bamya çorbası oldukça başarılıydı. Bu çorba genelde yağlı ve ağır olur fakat buradaki hiç öyle değil. Zaten oturduğunuzda turp,soğan,maydanoz ve limondan oluşan bir tabak geliyor. Yanında meşhur süzme yoğurtlarından istedik, kıvamı ve lezzeti harikaydı. Üstüne sade etli ekmek aldık. Etli ekmeğin hamuru ince, çıtır ve kıyması lezzetliydi. Fırın kebabı ise muhteşemdi. Konya'da yemiş olduğum kebaba lezzet olarak çok yakındı ve hiç beklemiyordum. En son fıstıklı sacarası tatlısı yedik, pek yemediğim bir tatlı olduğundan kıyaslayamayacağım fakat biraz hamur ve iç malzemesi arası çok boşluklu geldi bana. Yani bana göre ortalamaydı diyebilirim. Fiyatları gayet uygun, iki kişi 50 TL ödedik. Konya yemeklerini özlediğimde gidebileceğimiz harika bir yer bulmuş olduk. Kesinlikle tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Carl's Jr., Carrefoursa İçerenköy'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Adını sıkça duyduğum ve Avrupa yakasında olduğu için deneyemediğim bu burger zincirini, Carrefour İçerenköy'de deneme fırsatı bulduk. Açıkçası beklentilerim biraz daha fazlaydı. Diğer burger zincirleri ile arasında pek bir fark göremedim. Belki içine koydukları soslar ve malzemeler biraz daha çok ve lezzetli. Köftesi o kadar kuru ve yavan ki zaten bolca sos ve ekstra malzeme gerektiriyor. Köftesini lezzetlendirebilirlerse çok lezzetli olabilir aslında. Patates kızartmaları da ortalama. Burgerler büyük ve doyurucu. Steakhouse Burger denedim ve menü fiyatı 17TL, limitsiz içecek dahil. Çok zorda kalmazsam gideceğimi zannetmiyorum."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Virginia Angus, Eminönü'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"İstanbul'un popüler mekanı Virginia için uzun süredir yorum yazamadım. Bu mekana iki kere ziyaretim olmuştu, ilkinde şefe teslim, ikincisinde muhteşem Virginia burgerinden sipariş ettim. Şefe teslim harika bir menü olmuş. Dana füme, sucuk, antrikot, lokum ve mini burgerden oluşuyor. Bana göre bu menü bir kişiye fazla, iki kişiye de az gelebilir. İki kişi yerseniz üstüne Virginia burger harika olur. Mekan küçük ve Süleymaniye'nin altındaki ara sokağın birinde bulunuyor. Belli saatlerde çok kalabalık oluyor ve uzun süre oturup muhabbet edilebilecek bir mekan değil. Bira vs. yok. Etlerin lezzeti bana göre ortalama ve biraz üzerinde fakat Virginia Burger lezzet olarak muhteşem. Köftesi sulu ve yağı çok iyi ayarlanmış. Şefe teslim 41,75 TL, Virginia burger (200 gr.) 18,75 TL. Yani iki kişi 70-80 TL'ye çok lezzetli et ve hamburger yiyebilirsiniz. Kalabalık olmayan bir zamanında Virginia burgerini tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Beeves Butcher & Steakhouse, Brandium Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Şaşkınbakkal'daki şubesine ara sıra gittiğimiz Beeves'in, Brandium AVM.'de burger dükkanını görünce denemek istedik. Cheeseburger denedim ve tam bir hayal kırıklığı oldu benim için. Köftesi fazla baharatlı ve eti lezzetsizdi. Yağlılığını da maalesef beğenemedim. Yanındaki garnitürlerle lezzetlendirmeye çalışılmış fakat bana göre başarılı olamamıştı. Ben daha çok az baharatlı ve etin lezzetinin öne çıktığı (Dükkan Burger'de ki gibi), hafif yağlı ve sulu burger köftesini beğeniyorum. İyi bir peynir, karamelize soğan ve füme et muhteşem bir burger için yeterli. Burgere konulan diğer her şey bana biraz ıvır zıvır gibi geliyor. Patatesleri fena değildi. Cheeseburger menü yani burger, patates kızartması ve içecek 16 TL. Fiyatı aslında iyi fakat 3-4 TL daha verip daha lezzetli bir burger yemeyi tercih ederim. Eğer bu işi hakkıyla yapamayacaklar ise bence Beeves adını kullanmamalılar. Başka bir marka ile devam edilmeli diye düşünüyorum. Uygun fiyatlı ortalama bir burger yenmek istenirse denenebilir..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Arsipel Balık Lokantası'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Lagos şiş, cibes ve kalamar tava muhteşem. Lagos şiş, kurutmadan sulu ve çok lezzetli hazırlanıyor. Yanında sundukları garnitürler de çok başarılı. Limonu bir de filede getiren işletme gördüm mü hastasıyım. Cibesi parmesanlı yapıyorlar ve birbirine çok yakışmış. Kalamar tavası da dolgun yumuşak ve çok lezzetli. Bayağıdır gidemedim umarım aynı lezzetler devam ediyordur"
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Sosa, Kanyon Avm'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"Sosa'nın ızgara piliçli salatası, ızgara somonlu salatası ve zeytinli ekmeğini severim. Izgaranın lezzeti ve içindeki yeşilliklerin çeşitliliği çok başarılı. Çoğu mekanın salatasında bu kadar ot çeşitliliği olmuyor. İçecek olarak da en son favorim erik süzmesi. Doğal ve lezzetli. Kanyon'a geldiğimde kendimi buraya yönlenmekten alıkoyamıyorum..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Bayramoğlu Döner'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Bana göre İstanbul'da en iyi üç dönerci tercihimden birisi burası belki de istikrarıyla en iyisi. Eti yumuşak ve lezzetli. Ben, döneri biraz aromalı seviyorum o yüzden burası beni fazlasıyla memnun ediyor. Mekan kalabalık ve ye-kalk usulü. Yanında ikram olarak gelen patates kızartması ve salatası fena değil. Porsiyon döner, patates kızartması ve salata 18 TL. Köprü trafiğinden bunalırsanız buraya girip lezzetli dönerini yiyerek moral depolayabilirsiniz. Kesinlikle tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Beluga Fish Gourmet'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Anadolu yakasında ara sıra gittiğim ve beğendiğim bir balıkçı. Meze, ara sıcak ve balıkların lezzetleri harika. Servis hızlı, suyunuz eksik kalmıyor ve servisleri sürekli değiştiriyorlar. Başlangıçlar, yoğurtlu semizotu, salata, ızgara kalamar, 1,25 kg'lık deniz çipurası 130 TL ödedim. Üstüne de sunumuyla ve lezzetiyle harika bir kahve. Afiyet oldu valla. Denemenizi tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Hıngal Mantı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Normalde mantıyı hiç sevmem ve genelde yediğim mantılar iç malzemesi az hamuru çok olduğu için mideme oturur. Burası yolumun üzerinde olduğu ve Tadı Damağımda programında gördüğüm için denemek istedim. 12 çeşit Dağıstan mantıları var. Kıymalı, acılı kıymalı, patatesli, cevizli havuçlu, etli ısırganlı, peynirli, ıspanaklı, peynirli kahveli, soya kıymalı, tavuklu, sebzeli ve somonlu. Bir porsiyonda 4-5 çeşit karışık mantıyı tadabiliyorsunuz. Denediklerim arasında favorim acılı kıymalı, kıymalı ve etli ısırganlı oldu. Somonlu denemedim ama eminim o da başarılıdır. Park biraz sorunlu, önünde yer bulursanız oraya park edebilirsiniz. Mekan küçük. Porsiyon fiyatını 13-14 TL diye hatırlıyorum. Dağıstan mantısını denemenizi tavsiye ederim..."
Gultekin Uğur
152 Yorum 64 Takipçi
Eleos Restaurant, Beyoğlu'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Beyoğlu'nda Beyaz Meyhane - Terası, dekoru ve manzarası harika. İnsan bu teras ve manzarada sabaha kadar kadeh tokuşturmak istiyor. Garsonlar çok hızlı ve tecrübeli, servis pek aksamıyor. Nedense ikram olan meyve tabağı ve tatlıların gelmesi biraz uzun sürdü :) Bir de garsonun meze seçtikçe size fazla gelebilir demesi biraz ilginçti, bir de bana :) Sunumları çok hoş, özellikle altı buz dolgulu likör şişesi takviyeli meyve tabağının pardon kovasının. Mezeler genel olarak başarılı, Midye olmadığı için Midye Saganaki’yi deyemedim. Istakoz güveç bana göre başarılı ama kimisine ağır gelebilir. Kalamar ızgara pek ızgara edilememiş olduğu için beğenmedim. Kalamar tava başarılı. Ana yemekler sunum ve lezzet olarak yeterli. Aralarda ve sonda ikram yapmaları hoş. Bu kalitede bir mekan ve manzara için fiyatlar makul. Ortalama içkili kişi başı 80-110TL. Ege, rum ve ermeni mutfağını boğaz manzarası ve ikramları ile harmanlayan bu meyhaneye mutlaka gidilmeli..."