info@mekan.com
Fuat Şimşek

Fuat Şimşek

4085
puan
#KanGurular üyesiyim. 1. levent te Emlak danışmanı olarak çalışıyorum....
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Kokoreççiler Kralı Zülfü Usta'yı takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Zelda Zonk, Hotel Gradiva'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Zelda Zonk un teras katindaki #lovebreeze etlinligi oldukca basariliydi.Teras kati biraz ufak ama ortam samimiydi. Manzara icin ne denirki tarihi yarimada ve bi tarafta Galata .İkramlari da oldukca ozenli hazirlanmis biftekli wraplari ,mini pizzasi,zeytinli kanepe, mini borekler sahaneydi. Gece boyunca ortamin nabzini tutan dj performansi superdi. Sicak bir yaz aksaminda Terranin soguk beyaz Saraplari ortami serinletti."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Foccacia, Kocamustafapaşa'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Çerrahpaşa Hastenesi yakınındaki mekan konumu ve dekorasyonu ile çok avantajlı . Sabah kahvaltısı ve öğle yemeği seçenekleri bir arada sunan mekanın fiyatları biraz yüksek özellikle soğuk içecekleri. Yinede Bu civarda rahat rahat oturup Cerrahpaşa da caddeye hakim olabileceğiniz güzel bir cafe patisserie burası."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Mangalhanem'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Besiktas carsi icinde kilo ile mangal yapan ogrenci dostu bir mekan. Bizde tesadufen gorup girdik.Fiyatlar gayet iyi 1 kilo kofte 60 tl.Tavuk külbastı 50 tl,200 gram köfte sucuk porsiyonu 14.5 tl, Biz Mangalhane spesial tercih etik. Toplam 400 gr pirzola,sucuk ,kofte ve bonfile karisik geldi ve bu sekilde iki kisiye yetti 34.5 YL,yaninda ayran 2,5 tl.daha ne olsun. Steak house mekanlara gore et kalitesi ve pisirilmesi ayni olmuyor tabiiki ."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Elmas Büfe'ye yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kınalı Ada eşrafından bir arkadaşımı ziyaret için gitmiştik. Adada birçok hızlı yemek seçeneği var biz seçimi adayı iyi tanıyan arkadaşımıza bıraktık canımızda döner istediğinden buradan sandviç aldık. paket aldırdığımızdan mekanı tam olarak göremedik fakat dönerin lezzeti fena değildi ekmeği daha iyi olabilirdi ne çok sert nede yumuşaktı gayet güzel gitti."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Kiss the Frog'a yorum yaptı. 9 yıl önce
"18 Ağustos 2015 .İskele restaurant'ın karşısında açılan ,İsminin farklılığını menülerine yansıtan bir mekan. Mekanda tanıştığım Gül hanım'ın menülerindeki farklılık yaratma arzusunu gördüm. Sonu olmayan deniz gibi ,menüye yeni birşeyler ilave etmesi her an mümkün. Mekanın dekoru çok hoşuma gitti. Gayet ferah bordo pencereli, duvarlarda bambular, ve ismine yakışır kurbağacıklar her yerde karşımıza çıkıyor. Sanırım burada yediklerinizden sonra masaldaki gibi kurbağayı öpüp mutlu sona ermenizi hayal ettirmek gaye. İyi bir düşünce . Menüyü inceledikten sonra başlangıç olarak California sushi söyledik sunumu oldukça sade ama güzel diri bir sushiydi .Sushi ustaları bir Türk . Sonrasında odun fırınından çıkacak değişik pizzalara yöneldik. Pizza hamuruna bir farklılık katmışlar mürekkep balığı sosu,pancar sosu gibi yenilikler gördük. Pancar soslu hamuru tercih ettik, malzeme olarak somon ve kırmızı soğanla gayet uyumlu bir görüntü içindeydi. Pizzanın bu halini ve lezzetini ben şahsen beğendim. Ayrıca diğer Ana yemek olarak ege otları ve ızgara Ahtapot tercih ettik.Ege otları dedikleri karışımı tam anlayamadım biraz eksik geldi bana, Ahtapot daha yumuşak olabilirdi yinede memnun edici bir yemekti. Yemeğin sonunda tatlı seçeneğimizi naneli profiterolden yana kullandık. Naneli kısmı profterollerin arasına konmuş naneli dondurmadan geliyormuş. Profiterol'un çikolatasını fazla akışkan bulduk ama naneli dondurmayla gayet güzel gitti doğrusu. Yemek fiyatlarına gelecek olursak Pizza 34 TL. Sushi 26 TL Ahtapot 38 TL Profiterol 20 TL . Bu mekanda içtiğimiz iki litrelik su için 8 TL aldılar. Eksik mi aldılar bilemedim ama su için daha fazla para ödemek moralimi bozuyor doğrusu.Mekanın valesi var 20 TL ona ödemeniz gerekiyor."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Fatih 99 Steakhouse, Bostancı'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"22.07.2015 tarihinde Grup olarak ziyaret ettiğimiz mekanda tavsiye üzerine satır burger denemek istedik. Başta tadımlık ikramlık sucuk, ve füme et geldi. Bu ikramlar mekanın ana yemek hazırlanırken diğer tatlarıyla bizi hem oyalamasını sağladı hemde yan ürünlerinin kalitesi hakkında fikir verdi. Sucuğu fazla acı değil gayet lezzetli. Burgerlerimiz tahta üzerinde yağlı kağıt ta geldi bu harekette hijyen açısından takdire şayandı , yanında patates kızartması içinde bacon,karamelize soğan ,marul ve cheddar ile birlikte köftesinin içi sulu ve pembe az pişmiş olarak geldi. Ekmeğide tombik pide şeklindeydi lezzet olarak gayet tatminkar bir burger yedik. 1985 ten beri kasaplık işinde olan Fatih bey işini oldukça seven hoşsohbet bir kişilik size yemek boyunca eşlik edip önemli bilgiler ve tavsiyeler sunabilir. Ayrıca fatih bey sohbet esnasında bahsettiği köftelerden de ikram etti. Yumuşacık ve ızgara tadını doyasıya aldığımız köfteleri de aklımıza kazındı. Yediğimiz burger fiyatları 130 gramlık satır burger 23 TL cheseeburger 20 TL200 gramlık satır burger 28 TL. Taze ve güvenilir burger ve köfte için mutlaka denemenizi tavsiye ederim. Sadece dekor anlamında çok fazla bir beklentiniz olmasın siz lezzete odaklanın. :))"
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Kalamata Meyhanesi, Akaretler'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kalamata Akaretler şubesi yaz aylarında Kuruçeşme Sortie ye taşınıyor. Mekan.com un vesilesiyle burada bulunduğumuz akşam oldukça keyifliydi. Boğaza hakim boğaz esintisi bir yanda güzel mezeler bir yanda havadar nezih bir ortamda keyif çıkartmamanız imkansız. Yaz bitmeden gidip denemenizi tavsiye ederim."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Gezgin Nerede'yi takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Erdi Karakütük'ü takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Gultekin Uğur ile arkadaş oldu. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Gezenler Kulubu'yu takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Uğur Çoban'ı takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Nerede Ne Yemeli'yi takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Mete Özpınar'ı takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Billur Ekinci'yi takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Oguz Arslan'ı takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Yüzevler Kebap, Etiler'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Etilerdeki Adana Yüzevler kebapçısı benim hatırladığım 9-10 yıldır burada. 3. katlı villa da faaliyet gösteren mekanın lokasyonu Akmerkeze 2.dk. Tam Nisbetiye caddesi ortasında bulunan bu kaliteli kebapçıya Kemal Kükrer'in 100. yıl kutlaması ve şalgamla ne gider konsepti için gitmiştik . Tabi Mayıs ayındaki bir etkinlikti bu. Oldukça kalabalık bir davetli grubuyla karşılaştım. Basın ve Televizyondan, gazeteci ,sanatçı,bloger ünlü ünsüz birçok kişi vardı. Bu kadar kalabalık bir ortamda tam anlamıyla yemeklerden ve servisten bahsetmek son derece abes olur. Atmosfer güzeldi mekanın lokasyonu zaten çok iyi bir konumda, kebaplar gayet güzeldi, Fıstıklı irmik tatlısını beğendim."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Küçük Ev, Levent'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Kucuk Ev Expres Levent carsida iyi is yapiyor.Birde mekandan gelip alirsaniz pide fiyatlari 8,5 ve 9,5 tl. Biz yakın olduğumuz için gidip mekandan aldık ve tanesine 9.5 tl ödedik.Normalde paket servis isterseniz 14,5 tl. Cift malzameli kiyma kasar sucuk kasar sebzeli cesitleri mevcut.Bu fiyatlarda pide hemde Kucuk evde gayet iyi ve doyurucu.Çok büyük bir lezzet beklemeyin sonuçta şekil olarak karadeniz pidesi olsa da şehir insanlarına göre tereyağı kullanmadıkları için ortalama kalıyor. Yinede Tavsiye ederim fiyatı 10 numara."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Curcuna'ya yorum yaptı. 9 yıl önce
"Şişhane metrosuna yakın Radisson Blue otel yanında geniş terasıyla yaz akşamları için ideal bir mekan. Boğazdaki alternatiflerine göre esinti az, yemek ve aperatif çeşitleri uygun sayılır. Beyoğluna yakın olması asabiyle tercih edilen mekanda etkinlik yapmak keyifli oluyor. Dj kabini çok orjinal woswos severlere duyurulur.Müziklere dikkat ederlerse daha iyi olacak."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Nu Noodle, Levent'e yorum yaptı. 9 yıl önce
"Ofiseme yakın bir mekan ama bugüne kadar ikinci kez denediğim bir yemek çeşidi bu noodle. Kimisi çok beğenir kimisi hiç beğenmez tam ortası yok sanırım. Haksızlık yapmak istemem bu kez ilk denememe göre daha çok beğendim. Tavuklu ve sebzeli bir çeşitti denediğim. Oldukça sağlıklı olduğunu söyleyebilirim. Soya sosu daha lezzetli yapıyor o kesin. Yinede yemesi bana göre çok zahmetli hele birde çubukları kullanmakta zorlanıyorsanız tam bir eziyet.Yinede pes etmek yok yarısından sonra çatalla devam ettim. Üzerinize sosunu sıçratmamanız mümkün değil. Paket gelen kutu o kadar doluyduki bitiremedim bu açıdan oldukça doyurucu."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Sibel Mutlu'yu takip ediyor. 9 yıl önce
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
"4.Haziran 2015 tarihinde The Doubles Restaurantın yaz menüsü tadım davetine icabet ettik. Restaurant Double tree By Hilton Otelin giriş katında bahçe içinde keyifli bir konum sunuyor misafirlerine. Tek dezavantajı cadde üzeri olduğu için yol gürültüsü alıyor olması bana göre. Yemek faslına geçecek olursak; Kendi üretimleri olan Foccacia ekmeği çok güzeldi zeytinyağıyla birlikte yediriyor kendinizi frenlemeniz lazım. Sırasıyla Dana Capaccio geldi,sonrasında asma yaprağında enginar dolması greyfurt ekşiliğini alarak mayhoş bir tat verdi.Enginar üzerinde portakallı deniz börülceli zeytinyağlısı da çok başarılıydı.,kılıç balığı carpaccio başarılıydı, deniz mahsullü kabak çiçeği ilginç bir lezetti .Balsamik sosu sayesinde ev salçası lezzeti almış domates soslu Chutney dağ mantarı ve mozzarella peyniri dolgulu risotto topu kızartması içinin kuruması dışında yine ilk defa denediğim bir lezzet ve görünümdeydi.Roka,tatlı biber,salatalık,susam ve wasabi soslu ızgara ahtapot salatası ahtapota olan düşkünlüğümden hoşuma giden bir tattı. Başlangıçlar gayet başarılı ve farklı göründü bana. Ana yemek olarak karışık et tabağı geldi.,dana bonfile,kuzu pirzola fıstıklı kebap,dana şiş sunumu köz patlıcanla ve siyah taş tabakla estetik bir lezzetti yanın getirdikleri permasanlı patates cipsleri kendi yapımlarıydı.. Yediklerimize Egeo Cabernet Sauvignon Merlot 2012 kupajı eşlik etti. İyi bir tercihti. Yemekten sonraki tatlı isteğimizi kırmadılar ve 5-6 çeşit tatlı sunuldu. Rakı aromalı mango ve kavunlu sorbe herşeyi içinde barındıran bir tatlı. Movenpick dondurması ve tiramisu gayet serinletici tatlardı. Hamurlu tatlıları pek tercih etmedim. Milföy ve hamurlu kısımları uzun süre taze muhafaza etmeleri zor birde kilo problemlerinden dolayı uzak durdum. Güzel bir tadım ve keyifli bir sohbet yaşadık.Yediklerimizin fiyatlarına baktık bana göre kabul edilebilir fiyatlar konulmuş pişman olmazsınız. Bu ortamı sağlayan Başta pazarlama müdürü Elif hanıma ve tüm ekibe teşekkür ve takdirlerimizi sunarım. #KanGurular"
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Tarabya Bahçe'ye yorum yaptı. 10 yıl önce
"Tarabya Bahçenin sosyal medyada görüntülerini bolca görüyordum nihayet deneme fırsatı bulduk.Lezzet yazarları derneğinin brunch etkinliğinde deneyimlediğimiz mekanın büyüklüğü boğaza nazır terası ve büyük bahçesi insanı büyülüyor. Tarabya Nurol sitesi girişindeki mekan boğaz hattındaki mekanların keşmekeşinden uzak iyi bir kahvaltı ve yemek alternatifi sunuyor. Bu mekanda her türlü etkinlik yapılabilir. Gördüğüm kadarıyla Nargile severlerinde ugrak noktası bu mekan."
Fuat Şimşek
123 Yorum 59 Takipçi
Hub Food'a yorum yaptı. 10 yıl önce
"Kagithanedeki merkezlerinde daha fazla cesit varmis.Urunlerinin ozelligi gunluk olusu.Corbalarda gunluk geliyor ve hemen tukeniyor deneyemedim. Sandvicleri istege bagli isititorlar Sutlaci gercekten basarili.Buraya Tabakli yemek cesitleri getirseler iyi olur. Ayrıca çalışanlar oldukça ilgili ve yemek sonunda çay ve kahve ikram etmeleride takdire şayan."